2019-04-13

Rektör ŞAHİN Fen Edebiyat Fakültesi ile Bir Araya Geldi



Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, Fen Edebiyat Fakültesi personeli ile akşam çayında bir araya geldi.

Kurum içi gelişmeyi önemseyen ve bu doğrultuda Üniversitemiz birimleri ile buluşan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat EREN, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Adnan ARABUL da eşlik etti.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Evren CABİ, Dr. Öğr. Üyesi Tevfik SÜTÇÜ  ve akademik personel ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör ŞAHİN, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin fiziksel gelişimi, akademik yapılanması ve eğitim-öğretim anlayışıyla, Türkiye’deki üniversiteler arasında daha iyi bir konuma gelmesi için sıkı bir çalışma yürütüyoruz. Üniversite olarak güçlü ve zayıf yönlerimizin neler olduğunu belirliyor ve bunlarla ilgili sık sık toplantılar yaparak yol haritası çiziyoruz. Siz değerli hocalarımızın da değerli görüşlerini ve önerilerini alarak çalışmalarımızı şekillendirmek için bir araya gelmeyi önemsiyoruz” dedi. Rektör ŞAHİN aynı zamanda Üniversite- şehir bütünleşmesini vurgulayarak bu alandaki çalışmaların hayata geçirilmesinin önemine değindi.

Program, Fen Edebiyat Fakültesi personelinin soru-cevap şeklinde ilettiği görüş, beklenti ve önerilere dair değerlendirmelerin ardından son buldu.