2017-10-18

Proje İzleme ve Denetleme Toplantısı yapıldı



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesinin ortaklığı ile yürütülen “Trakya Bölgesinde İklim Değişikliğine Karşı Adaptasyon için Kapasite Geliştirme” projesinin ilk denetimi gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Eylül 2017 de başlayan ve 18 ay boyunca yönetilecek proje, Avrupa Birliği Bakanlığı ve Çevre Şehircilik Bakanlığından izlemeye gelen uzmanlarca incelendi. Büyükşehir Belediyesinde yapılan görüşmelerde, ilk etapta yapılanlar ile planlanan çalışmalar gözden geçirildi. Proje hakkında detaylı bir denetim gerçekleştirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen proje denetimine, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Namık Kemal Üniversitesi öğretim görevlileri Prof. Dr. Fatih Konukcu, Prof. Dr. Selçuk Albut, Dr. Bahadır Altürk ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Levent Tuna katıldı.