2019-12-26

Prof. Dr. Kamil AYDIN''dan Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu’nun düzenlediği konferansa katılmak için Üniversitemize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil AYDIN beraberindeki heyet ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Prof. Dr. Kamil AYDIN’a teşekkür etti.  Rektör ŞAHİN “Öğrencilerimizi uluslararası nitelikleri göz ardı etmeden, değer dünyamızı da dikkate alarak bir öğrenim vermeyi hedeflerken, bölgemize ve ülkemize de katkı sunmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik.” dedi.

Kamil AYDIN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişiminden ve şehre olan katkısını yakından takip ettiklerini belirterek çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, 25. Dönem Tekirdağ Milletvekili Bülent BELEN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, MHP İl Başkanı İlker YÜCEL, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad SUNGUR, Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin ÜRETÜRK ve beraberindekiler katıldı.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.