2016-03-21

PROJE GÜNLERİ

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen Proje Günleri "11 Mayıs 2016 Çarşamba günü 10:00 'da" NKÜ Rektörlük Konferans salonunda yapılacaktır. Proje günlerine ilişkin bilgiler proje.nku.edu.tr adresinden edinilebilir.

Projelerimiz sonunda elde edilen çıktıların kamu oyu ile paylaşımının sağlanabilmesi, proje sonuçlarının, potansiyel proje çıktı paydaşlarınca, izlenmesi, çıktıya dönüştürülmesine ilişkin ortamın sağlanması, amaçlanmaktadır.

Bilindiği üzere 2008-2013 yıllarına ait BAP proje özetleri kitabı (http://euniversite.nku.edu.tr/kullanicidosyalari/2397/files/ProjeOzetleriKitabi.pdf) yayınlanmış bulunmaktadır.

11 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan Proje Günleri sergisine 2014 yılı başından günümüze kadar olan Bilimsel Araştırma projelerine ilişkin özet metinlerinin son teslim tarihi olan 21 Mart 2016 tarihine kadar proje teslimlerinin ve projeyi açıklayıcı posterlerinin de 02 mayıs 2016 tarihine kadar iletilerek katılım sağlanması arzu edilmektedir.

Değerli araştırmacılarımıza önemle duyurulur.