2016-05-25

Office 365 Kullanımı

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızın yürüttüğü çalışmalar neticesinde Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin ücretsiz olarak Office 365 uygulamalarından yararlanmaları sağlanmıştır.

Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta ve takviminize her yerden erişebileceğiniz, Office dökümanlarınızı (Word, Excel, PowerPoint vb.) web üzerinden düzenleyebileceğiniz, anlık mesajlaşma ve görüntülü sesli konferans yapabileceğiniz, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz bir bulut platformudur.

Office 365 portalından üniversitemiz öğrenci ve personeli yararlanabilir. Microsoft Office 365 kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Üniversitemiz G-Mail e-posta hizmetini kullanmaktadır. Bu nedenle öğrenci ve akademik personelimiz e-posta ile ilgili olarak mevcut durumda kullandıkları gmail e-posta hizmetini kullanmaya devam etmeleri gerekmektedir.

Office 365 içindeki e-posta hizmetini kullanmayınız.