2019-03-12

NKÜ’ de Nağme-i Gönül Konseri Gerçekleşti

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ‘Nağme-i Gönül Konseri’ düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, akademisyenler, öğrenciler ve Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Öğr.Gör. Merve Nur KAPTAN’ın solistliğini yaptığı konserde Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU günün anısına kemanda Öğr.Gör. Merve Nur KAPTAN, piyanoda Arş.Gör.Dr. İlayda DUBAZ’a konuk sanatçısı Haluk BÜKÜLMEZ ile Tekirdağlı Müzik Öğretmeni ve ritm sanatçısı Tolga ÇELİK’e konsere katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.