2020-08-26

NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınavı Başladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitimi Bölümü özel yetenek sınavı, pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak başladı.

Rektörlük Konferans Salonunda gerekli tedbirler alınarak gerçekleşen sınavda adaylar, salona ateşleri ölçülerek tek tek alındı. Her aday, başkanlığını Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU’nun yaptığı jüri önünde sosyal mesafeye uyarak tek başına sınav verdi.

Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, sınava katılan adayların yetenekleri doğrultusunda puanlanarak değerlendirileceğini belirterek, adaylara sınav öncesi bilgilendirmede bulundu ve başarı dileklerini iletti.

İki gün sürecek özel yetenek sınavında adaylar, 2020-2021 eğitim – öğretim yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin üyesi olabilmek için ter dökecekler.