2018-10-26

NKÜ Tenis Topluluğu TÜB Tenis Turnuvasına Katıldı



Trakya Üniversiteler Birliği tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen TÜB Tenis Turnuvası’na Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tenis Topluluğu Kadın ve Erkek Takımları da katıldı.

Trakya Üniversiteler Birliğine üye beş üniversite olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri arasında etkileşim, dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı çeşitli sportif etkinliklerden ilki olan tenis turnuvası 25 Ekim 2018 Perşembe günü Edirne’de Trakya Üniversitesi Kırkpınar BESYO Tenis Sahası’nda gerçekleşti.

NKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Dr. Öğr. Üyesi Bülent Kilit idaresinde turnuvaya katılan ve BESYO 4. Sınıf öğrencileri Bayram Alagöz, Sergen Çakır, Samet İşçi, 1. Sınıf Öğrencileri Sinem Kurban, Okan Köseoğlu ve 3. Sınıf öğrencisi Dilan Durak’tan oluşan takımlarımız yarışmadan kupa ile döndüler.

Takımlarda yer alan sporcular daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Kilit ve takımlarda yer alan oyuncuları başarılarından dolayı kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette NKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube  Müdürü Halil Keçeci de hazır bulundu.

TÜB sportif faaliyetleri, 1 Kasım 2018’de üniversitemizde gerçekleşecek TÜB Frizbi Turnuvası ile devam edecek. Takımlarımıza başarılar dileriz.