2014-07-11

NKÜTEK 2014 Yılı 1. Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı



Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş (NKÜTEK) 2014 yılı birinci Yönetim Kurulu Toplantısı, Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Mustafa Yel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Adına Şahabettin Küçükyazıcı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün,  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan V. Metin Taşdelen, NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, NKU Teknopark Gen. Müd. Yar. Gülsel Çiftçi ve SMMM Engin Gül katıldı.

Toplantı açılışında NKUTEK Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürüten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Teknopark’ın bölgeye sağladığı avantajlar ve fırsatlardan bahsetti.

NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker sunumunda Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi faaliyet ve etkinlikleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Toplantıda 2013 yılı bütçe raporları incelenerek, yeni dönemde yapılacak olan faaliyetler görüşülerek, karara varıldı.