2019-04-11

NKÜ Genç Gönüllüleri Topluluğundan Rektör ŞAHİN’ e Ziyaret

Üniversitemiz Genç Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri ve Agrogen Tarımın sahibi Mustafa ŞENTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Trakya Üniversitesi Genç Gönüllüleri Topluluğu’nun koordinatörlüğünü yapan Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, NKÜ Genç Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri ile tanışarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Mustafa ŞENTÜRK ve Topluluk Başkanı Arif Emre BAŞTAŞ, Tekirdağ’ daki topluluk çalışmaları ve projeleri hakkında Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e bilgi verdi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, öğrenci topluluk çalışmalarının önemini vurgulayarak, gerçekleştirilecek projelerin desteklenmesi hususunda kendilerinin ve tüm öğrenci topluluklarının her zaman yanında olduğunu belirtti.