2019-05-15

NKÜ Basketbol Takımı Süper Ligde

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı 05-10 Mayıs tarihlerinde Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Süper Lige Terfi Maçlarında bir kez daha namağlup bir şekilde şampiyon olmayı başardı.

Üniversitelerarası 1.lig takımlarının şampiyonları olan Ege Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Gaziantep, Atatürk, Marmara, Çukurova, Sabancı ve İstanbul Ticaret Üniversiteleri katılmıştır ve Namık Kemal Üniversitesi tüm takımları yenerek namağlup bir şekilde süper lige çıkmaya hak kazanmıştır.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Umut CANLI'nın antrenörlüğünü yaptığı Namık Kemal Üniversitesi Basketbol Takımı tarihinin takım sporlarındaki en büyük başarısına ulaştı.