2018-03-09

NKÜ’de Yeşilçam Film Müzikleri Konseri Gerçekleşti



Yeşilçam Film Müzikleri, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi kültürel etkinlikleri kapsamında bir konser ile Tekirdağlı sanatseverlerle buluştu.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen konseri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Vekili Mestan Özcan, NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Tekirdağlı sanatseverler izledi.

Türk Sinemasının klasikleşmiş eserlerine ait film müziklerini Solist Öğr. Gör. Betül Küçüksüslü seslendirirken, Araş. Gör. İlayda Dubaz sahnede kendisine piyano ile eşlik etti. On bir eserin paylaşıldığı gece beğeni ile izlendi. Ayrıca dinleyiciler, seslendirilen eserlere zaman zaman eşlik de ettiler.

Büyük alkış alan konserde NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu da bir eseri sahnede Solist Öğr. Gör. Betül Küçüksüslü’nün daveti üzerine beraber seslendirdi. Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması münasebetiyle “Başta Şehit anneleri olmak üzere bu anlamlı günde tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.

Gecenin sonunda NAKSAM Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, günün anısına Öğr. Gör. Betül Küçüksüslü ve Araş. Gör. İlayda Dubaz’a çiçek ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.