2017-12-01

NKÜ’de Viyolonsel ve Gitar Duo Konseri Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı, 2017-2018 Akademik Yılı Kültür – Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Viyolonsel ve Gitar Duo Konseri” ile müzikseverlere unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı. 

Gitarda Yrd. Doç. Dr. Muhittin Özdemir, viyolonselde Arş. Gör. Mehmet Semih Karlıdağ’ın sahne aldığı konsere, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerin yanı sıra Tekirdağlı sanatseverler ilgi gösterdi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen konserde, repertuvarlarında klasik batı müziği ve Türk müziği eserlerine yer veren ikili, dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Konser sonunda Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu günün anısına çiçek takdiminde bulundu.  

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı 2017-2018 Akademik Yılı Kültür – Sanat Etkinlikleri, 5 Aralık 2017 saat 19:00’da Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşecek Türk Müziği Saz Eserleri Konseri ile devam edecek.