2019-06-03

NKÜ’de İftar Daveti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından il protokolü ve ilin ileri gelenlerine iftar daveti verildi.

NKÜ Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Vali Aziz YILDIRIM, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb. Cumhur Mustafa KICANOĞLU, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Soner GÜL, Adalet Komisyonu Başkanı Naci ERGİN, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin KARAKAŞ, İl Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai ÇETİN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat EREN, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri ile Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, iftar programı sonunda katılan ve emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra, “İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve paylaşımın en üst seviyede gerçekleştiği mübarek Ramazan ayının ardından vicdanın ve merhametin gönüllerimizdeki sembolü Ramazan Bayramına ulaşmanın kıvancı içerisindeyiz.  Mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm Türk ve İslam âlemi başta olmak üzere ülkemize, milletimize ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle Ramazan Bayramınızı kutlar, saygılar sunarım” dedi.

Ardından Vali Aziz YILDIRIM da “Ramazan Ayı, bu bereketli ay inşallah bundan sonraki on bir aya da bereket getirecektir. Bütün günleriniz bayram gibi olsun” diyerek davetlilerin Ramazan Bayramlarını kutladı.