2018-10-03

NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi



Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine, fakültelerine ve bölümlerine uyum sürecini hızlandırmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi vermek amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nüket Kırcı Çevik, öğrencilerin öğrenim görecekleri bölüm ve programların özellikleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Daha sonra NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi araştırma görevlileri ve öğrenci işleri sorumlusu programa katılan öğrencileri bölümler, dersler, sunulan olanaklar, gerçekleştirilen faaliyetler ve kariyer imkânları ile öğrenci otomasyon sistemi ve kayıt yenileme hakkında bilgilendirdi.

Katılan tüm akademisyenlerin özellikle yabancı dil öğreniminin önemine vurgu yaptığı program sonunda Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nüket Kırcı Çevik öğrencilere iş, meslek ve kariyer planları ile ilgili iyi bir öğrenim hayatı geçirme dileklerinde bulunarak başarılar diledi.