2015-01-27

Muratlı Yükseköğretim Gönüllüleri Derneği ile Protokol İmzalandı



Üniversitemiz Rektörlüğü ile Muratlı Kaymakamlığı Başkanlığında kurulan Muratlı Yükseköğretim Gönüllüleri Derneği arasındaki protokol Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’ in makamında imzalandı.

Üniversitemiz Rektörlüğü  ile Muratlı Kaymakamlığı Başkanlığında kurulan Muratlı Yükseköğretim Gönüllüleri Derneği ile 18 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen protokol gereği; mülkiyeti Üniversitemiz’ e ait olan Muratlı ilçesi Kalaycı mevkii 43 ada, 42 parsel nolu taşınmaz üzerinde söz konusu dernek tarafından toplanan yardımlar ile  Muratlı Yüksekokulu’ na yeni ve modern bir okul binası kazandırmak üzere 5 katlı, içerisinde 9 derslik, 24 ofis, yemekhane, konferans salonu, sığınak bulunan inşaatın, temelden itibaren betonarme betonu, kalıp,demir donatısı ve temel yalıtım işlerinin yapılmasını üstlenmiş olması ve protokolde belirtilen kısımlar dernek tarafından tamamlanarak işin denetimini yapan Namık Kemal Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı elemanlarınca 9 Ocak 2015 tarihinde geçici kabulü yapılmıştır.

Protokol gereği dernek tarafından betonarme karkası yapılan inşaatın geriye kalan kısımlarının ince işlerinin yapılması için Üniversitemiz Rektörlüğüne devir teslim işlemi, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Dernek Üyeleri Ahmet Türkoğlu, İbrahim Özyurt ve Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen Öntürk’ ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Protokolün imzalanmasının ardından Akademia Restoranda öğle yemeğinin yenilmesi ile program son buldu.