2014-10-16

Muratlı Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi



Üniversitemiz Muratlı Meslek Yüksekokuluna yeni katılan öğrencilerin, öğrenim görecekleri programlarını tanımalarını sağlamak, uyum süreçlerini hızlandırmak, üniversitemiz ruhunu kazandırmada ilk adımı atmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Programda konuşan Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen Öntürk, Muratlı Meslek yüksekokulunun tarihi geçmişi, şuan kullanılan ve yapılmakta olan yüksekokul binaları hakkında bilgi verdi. 2015-2016 Akademik yılında öğrencilerin daha iyi koşullarda, inşaatı devam eden yeni yüksekokul binasında daha iyi koşullarda öğrenimlerini sürdüreceklerini söyleyerek, Sağlık Kurumları İşletmeciliği programına yeni akademik yılda öğrenci alınacağının müjdesini verdi. 

Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Emine Tunca ise Muratlı Halk Eğitim Merkezi ile ortak yürütülen sosyal aktiviteler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Danışman öğretim elemanları ise programlarının amacı,okutulan dersler, mezun öğrencilerin mesleki durumları, dikey geçiş ve önlisans  kpss hakkında öğrencilere bilgi vererek, öğrencilerin sorularını yanıtladılar.