2019-05-03

Muratlı Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret



Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Muratlı Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, İlahiyat Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Spor Kompleksi ve kampüs gezdirildi.

Gezi kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Tarih, Coğrafya, Kimya, Biyoloji Bölümleri yanı sıra Araştırma Laboratuvarı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Laboratuvarı, Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Laboratuvarı, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Elektronik ve Otomasyon, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümleri, Bilgisayar Laboratuvarı ve Otomotiv Atölyesi öğrencilere tanıtılıp gösterildi.

Fakülte yetkilileri tarafından geziye katılan 25 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca üniversitemizin sunduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin içeriği hakkında kısa sunum yapıldı.. 

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek Üniversitemiz kampüsünden mutlu ayrıldılar.