2016-04-22

Mercedes Firması Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti



Almanya Mercedes Daimler’den gelen İnsan Kaynakları İş Politiği Müdürü Bernd Weisschuh, İnsan Kaynakları Meslek Eğitim Politikaları ve İstihdam Müdürü Bertram Mebert, İnsan Kaynakları İnnovasyon Uzmanı Seda Kutlar ile Türkiye Mercedes’den Teknik Meslek Eğitim ve Öneri Sistemi Grup Şefi Murat Bahadır Soydan, Staj Eğitim Sorumlusu Sadık Günbatar Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. Şefik Kurultay’ı Rektörlük makamında nezaket ziyaretinde bulundu.  

İlk olarak Çorlu Meslek Yüksekokulu Eğitim Atölyelerini gezen ekip, alt yapı ve eğitim şartları hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş’ten bilgi aldı.

Daha sonra Rektörlük makamına geçerek, Rektör V. Prof. Dr. Şefik Kurultay’a ziyarette bulunan heyet, Tekirdağ'a böylesine modern ve donanımlı bir üniversite kazandırmalarından dolayı başta üniversitemiz Rektörü ve yöneticilerini kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

Ziyarette, ikili işbirliğinin geliştirilmesi, uygulamalı daha üst seviyelere çıkartılması için yapılabilecekler ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ersin Şamlı ve Çorlu MYO Öğretim Görevlisi Abdurrahim Önen de bulundu.