2017-04-04

Memur Sen Genel Başkanından Üniversitemize Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu Başkanı Ali Yalçın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Genel Başkan Ali Yalçın’a Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Eğitim Bir Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz ve Sağlık Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz eşlik ederken, Üniversitemiz Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yinanç da bulundu.

Görüşmede sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Yalçın, Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişimini yakından takip ettiklerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i kutladı.

Genel Başkan Ali Yalçın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şimşek, sivil toplum kuruluşlarla gerçekleştirilen işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’in günün anısına Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a günün anısına Namık Kemal kitabı hediye etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.