2017-11-03

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemizdeki fakülteleri yakından görmek, bölümler ile ilgili bilgileri uzman eğitimcilerden öğrenmek maksadıyla, gelen öğrencilere Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelinin eşlik ettiği lise gezilerinden biri daha gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinin düzenlemiş olduğu gezide Fen Edebiyat Fakültesi, Veteriner Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Spor Kompleksi ziyaret edildi.

Yabancı Dil Bölümündeki öğrencilere Fen Edebiyat Fakültesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümüyle İlgili bilgi verilirken, Fen- Matematik Bölümündeki öğrenciler Veteriner Fakültesini ziyaret ederek buradaki Anatomi Laboratuarını incelediler.

Eşit Ağırlık Bölümü öğrencileri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine giderek buradaki bölümler ve mezuniyet sonrası iş imkanları ile ilgili bilgi aldılar.

Ziyaret Spor Kompleksinin gezilmesi ile son buldu.