2015-06-25

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Mezuniyet töreni, Namık Kemal Üniversitesi Spor Komleksi’nde gerçekleşti.

Öğrenci velilerinin yoğun katılım gösterdiği tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okul birincisi Serap Zengin'in konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr.İhsan Soysal'ın konuşmaları devam etti.

Sıra dereceye giren öğrencilerin ödül törenine geldi. Okul birincisi Serap Zengin'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Okul ikincisi Melodi Tombaş'a Marmara Ereğlisi Kaymakam Vekili M. Emin Nasır, Okul üçüncüsü Selma Toru’ya Yüksekokul Eski Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Azabağaoğlu ödüllerini verdi.

Daha sonra mezun olan öğrencilere öğretim görevlileri mezuniyet belgelerini takdim ederken; program öğrencilerin keplerini atmaları ile noktalandı.