2014-04-04

Malkara Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Tüyoları Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulunda öğrencilere Kariyer.net İnsan Kaynakları Portalı tarafından “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” konulu seminer düzenlendi. Seminerde Kariyer.net Müşteri Eğitimleri Takım Lideri Ilgın Ergin ve Kariyer.net Etkinlik Müdürü Semih Gümüş kariyerle ilgili eğitim verdi.

Seminerde Ilgın Ergin, etkili özgeçmiş hazırlama, iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar ve mülâkat teknikleri hakkında eğitici bilgiler verdi. Kariyer.net yetkilileri tarafından beş öğrencimize ücretsiz online İngilizce eğitimi, seminere katılan herkese katılım belgesi verilmiştir.

Seminerin sonunda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Ertürk, öğrencileri adınva Ilgın Ergin’e ve Semih Gümüş’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.