2017-02-17

MEYOK Toplantısı Malkara Meslek Yüksekokulu Ev Sahipliğinde Gerçekleşti



Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Toplantısı, Malkara Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Kurultay başkanlığında düzenlenen toplantıya Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Ömer Öksüz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Salih Öztürk, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Tuncay Gümüş, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Mirik, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ertuğrul Recep Erbay, Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Ertürk, Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Recep Sıralı, Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Veli Sırım, Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Zeki Ünal Yümün, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Murat Beyazyüz ve Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili Doğan Demir katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay toplantı öncesinde yaptığı açıklamada “Meslek Yüksekokullarımızın eğitim öğretim faaliyetleriyle alakalı genel bir değerlendirme amaçlı yapılan toplantılar, gerek eğitim öğretim, plan ve programlarıyla alakalı değerlendirmeler, gerekse birimlerimizin akademik ve fiziksel mekânlarla ilgileri mevcut durumları, eksikleri ve bunların giderilmesine yönelik olarak hangi tedbirlerin alınacağı; diğer yandan  önümüzdeki süreçte  yükseköğretim kurumlarında sıklıkla konuşulacak olan eğitim kalitesinin arttırılması ve bütün üniversitelerde  eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında  yüksekokullarımız bünyesinde ne gibi çalışmalar yapılacağı, eğitim öğretim programlarının görüşülmesi,  uygulamalı eğitime yönelik özel sektörle hangi düzeyde işbirliklerinin yapılabileceği.” konularına değindi.

Toplantının ardından MEYOK üyelerine birimini gezdiren Doç. Dr. Kadir Ertürk, Malkara Meslek Yüksekokulu ile ilgili akademik ve teknik anlamda bilgiler verdi.