2019-03-23

MÜEZZİNOĞLU’ndan Rektör ŞAHİN’e Ziyaret

Eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sultangazi Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY, Tekirdağ Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan ÖZCAN ve eşi Güniz ÖZCAN ile Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ve Genel Sekreter Murat EREN de bulundu.

Şeref Defteri’ni imzalayan Eski Bakan Dr. MÜEZZİNOĞLU, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ nin şehre sağladığı katkının önemi büyüktür. Bölgede hızla gelişen bir Üniversite olarak çalışmalarınızın devamını diliyorum” diyerek Rektör Prof. Dr. ŞAHİN’ e görevinde başarılar diledi.

Rektör ŞAHİN, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ nin çalışmaları ve gerçekleştireceği projeler hakkında MÜEZZİNOĞLU’ ne bilgi verdi.