2019-11-11

Lise Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret



Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi ve Çorlu Özel Mektebim Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Üniversitemiz Değirmenaltı’ndaki merkez kampüsü gezdirildi.

Gezi kapsamında Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümleri, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, öğrencilere tanıtılıp gösterildi.

Fakülte ve Yüksekokul yetkilileri tarafından öğrencilere puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üniversitemizin sosyal, kültürel ve sportif olanakları hakkında da bilgi verilen, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.