2019-12-19

Lise Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemizdeki fakülteleri yakından görmek, bölümler ile ilgili bilgileri uzman eğitimcilerden öğrenmek maksadıyla, gelen öğrencilere Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelinin eşlik ettiği lise gezilerinden biri daha gerçekleştirildi.

Malkara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne düzenlemiş olduğu gezide Fen Edebiyat Fakültesi Kimya, Biyoloji bölümleri hakkında bilgi alındı.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni daha iyi tanımalarını sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, bölümler, ders içerikleri ve mezuniyet sonrası iş imkânlarının yanı sıra sosyal, sportif, kültürel, eğitim-öğretim, yurt ve yemek konuları ile ilgili de bilgi aldılar.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.