2020-03-02

Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve kampüs gezdirildi.

Fakülte yetkilileri tarafından geziye katılan 25 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca üniversitemizin sunduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin içeriği hakkında kısa sunum yapıldı..

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek Üniversitemiz kampüsünden mutlu ayrıldılar.