2019-09-18

Kanal 7 Ekibi Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde



Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan yeniliklerin haberini yapmak üzere, Kanal 7 ekibi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile röportaj gerçekleştirdi.

Güçlü kadrosu, teknolojik altyapısı, modern cihazları ilimiz başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet veren Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen projeler, Kanal 7 ekibi ile bir kez daha kamuoyuna sunuldu.

Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN verdiği röportajda, “Yaptığımız yenilikler ile “Çocuk Dostu Hastane” olma özelliği ile de anılan Üniversitemiz Hastanesinde çocuk hastalarımız akülü arabalar ile ameliyathaneye eğlenerek, mutlu bir şekilde gidiyor. Gerçekleştirilen örnek uygulama, ameliyat olacak çocukların yüzlerini güldürdüğü gibi ebeveynlerin de memnun olmasını sağlıyor” dedi. Akülü arabaları hastaneye kazandıran Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL’e teşekkür eden Rektör ŞAHİN, aynı zamanda hastane içerisinde yer alan çocuk oyun parkının da bilgisi verdi.

Rektör ŞAHİN, “Çocuk hastaların korkmamaları ve ailelerine zorluk çıkarmamaları için hayırseverlerimizin sayesinde hastanemiz içerisinde çocuk oyun parkı oluşturduk. Bu tür hizmetlerimiz devam edecek, amacımız hastalarımızı daha çok memnun etmektir” dedi.

Rektör ŞAHİN aynı zamanda Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETAT) veGebe Okulu hakkında da bilgi vererek buradaki çalışmaları Kanal 7 ekibi ile paylaştı.

Ekip daha sonra Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan hasta ve hasta yakınları ile röportaj gerçekleştirerek yapılan çalışmaları yerinde kaydettiler.