2019-01-19

Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Halim DOĞRUSÖZ ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Hastane Başhekimi Dt. Halim DOĞRUSÖZ’e, Başhekim Yardımcıları Dt. Erkan ŞİMŞEK, Dt. Caner AKYOL ve Hastane Müdürü Recep DİNÇ eşlik etti. Ziyaretçiler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i yeni görevinden dolayı kutlayarak başarılar diledi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek tüm çabalarının öncü bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra Üniversitenin sahip olduğu sağlık tesisleri ile şehre ve bölgeye daha iyi sağlık hizmeti sunmak olduğunu kaydetti.