2018-06-05

Kalite Kültürünü Yayma ve Benimsetme Toplantıları Tamamlandı



Üniversitemizde kalite kültürünü yaymak ve benimsetmek amacıyla Kalite Komisyonu tarafından tüm akademik ve idari birimlere yönelik düzenlenen toplantılar tamamlandı

Toplantılar, Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Kalite Kurulu Üyeleri  Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel Dinç, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih Konukcu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nilda Turgut, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Emrah İsmail Çevik,Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü  Prof. Dr. Tuncay Gümüş, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Mirik,  Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatin Rüştü Polat, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Kara,  Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Evren Cabi, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yinanç, Strateji Daire Başkanı Arzu Alkanat ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren Köksal'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

10 gün süren ziyaretlerde kurum çalışanlarına kalite nedir, kurum içi değerlendirme raporu nedir ve dış değerlendirme süreci nasıl olmakta gibi konular hakkında bilgiler verilirken; toplantı sonunda birim yetkililerine Üniversitemizin Kalite Politikası ile Misyon ve Vizyonun yer aldığı çerçeveler takdim edildi.