2019-11-26

KOSGEB Müdürlerinden Ziyaret



Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Güney Müdür Vekili Özkan TATLI ve Kuzey Müdürü Özay CEBECİ ‘Avrupa KOBİ Haftası’ dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette girişimciliğin yaygınlaştırılması, KOBİ’lerin geliştirilmesi ve kurumlar arası işbirliği olanakları değerlendirildi. Özkan TATLI ve Özay CEBECİ, bugüne kadar KOBİ’lerle ilgili Üniversitemizin yer aldığı proje ve faaliyetler dolayısıyla Rektör ŞAHİN’e teşekkür ettiler ve KOBİ’ler tarafından üretilen bir ürünü günün anısına takdimde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Üniversite  - Sanayi işbirliklerinde KOBİ’lerin önemine değindi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile KOSGEB bağlamında kurumlar arası uyumun bu noktada meselenin temelini teşkil ettiğini vurguladı.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER de yer aldı.