2019-07-23

I. Müzik Kampı Sertifika Töreni

Üniversitemiz, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (TEKNOPARK) arasında gerçekleştirilen Bilim, Sanat ve Spor Kampı işbirliği çerçevesinde yapılan I. Müzik Kampı, sertifika töreni ile son buldu.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene akademik personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Haluk BÜKÜLMEZ, “I. Müzik Kampı ile amacımız öğrencilere müziği, ritmi ve müzik enstrümanlarını tanıtarak onlara müziğe olan ilgilerini uyandırmak ve sevdirmekti. Dört günlük kampın sonunda bu amacımızı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum” sözlerini kaydetti.

Bireysel performansların ve koro performansının sergilendiği program, NAKSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Recai DURGUT’ un öğrencilere katılım sertifikalarını vermesi ile son buldu.