2020-01-02

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat ALBAYRAK Üniversitemizdeydi



Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat ALBAYRAK Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen “Tekirdağ İş Dünyası Buluşması” toplantısına katılmak üzere Üniversitemizdeydi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Stadyumuna helikopter ile iniş yapan Bakan ALBAYRAK’ı Vali Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Milletvekili Metin AKGÜN ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN karşıladı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından düzenlenen ve Tekirdağ’ın iş dünyasını Üniversitemizde bir araya getiren toplantıya Bakan ALBAYRAK, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Milletvekili Metin AKGÜN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi TTSO Başkanı Cengiz GÜNAY,  Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan ÖZCAN, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai ÇETİN, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN, Gelir İdaresi Başkanı Bekir BAYRAKDAR, kamu bankalarının genel müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Tekirdağ ve ilçelerden çok sayıda iş insanı katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığının “Türkiye İçin Değişim Başlıyor” programları kapsamında Üniversitemizde gerçekleşen toplantıda TTSO Başkanı Cengiz GÜNAY’ın selamlama konuşmasının ardından konuşan Bakan ALBAYRAK, “Şimdi bu değişim dönemiyle ilgili yeni bir faz başlatacağız. Attığımız tohumlar, çok yakında filizlere, ağaçlara dönmeye başlayacak” dedi.

Sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY’ın moderatörlüğünde Bakan ALBAYRAK, iş dünyası temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Toplantının ardından Bakan Berat ALBAYRAK’a Vali Aziz YILDIRIM ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN tarafından günün anısına takdimde bulunuldu.

Bakan ALBAYRAK’ın ayrılmasının ardından kamu bankaları genel müdürleri ile Tekirdağ iş dünyasının toplantısı Üniversitemizde devam etti.