2015-06-24

Hayrabolu Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Mezuniyet Törenini Coşkuyla Kutladı



Üniversitemiz Hayrabolu Meslek Yüksekokulu, 2014-2015 Akademik Mezuniyet Törenini yüksekokul bahçesinde coşkuyla kutladı.

2014-2015 Mezuniyet Töreninde Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Birincisi Kadir Demiral, mezunlara hitap ederek konuşma gerçekleştirdi. Demiral, “Namık Kemal Üniversitesi Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’ndaki iki yıllık öğrenim süremizi başarıyla geride bıraktık. Bundan daha zor ve daha fazla sorumluluk gerektiren bir sürecin başlangıcı olan bu günde, sizlerle olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken, diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz. Bundan sonra ülkemizi gerek yurt içi, gerekse yurt dışı alanlarda en iyi şekilde temsil edebilen bireyler olmak için çalışacağız.

Şimdi huzurlarınızda başarımın mimarlarına teşekkür etmek istiyorum” Diyerek mezun olmanın sevincini paylaştı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Mirik törenin açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında mezuniyet sevinçlerine ortak olan herkesi selamlayarak, yüksekokul hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Mirik önce öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen hocalara, fedakâr ailelere ve öğlecilere ayrı ayrı hitap ederek, teşekkür etti. Doç. Dr. Mustafa Mirik, “Bugün Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’ndaki eğitiminizin son gününe geldiniz. Hayatınızın geri kalanı için burada geçen yıllarınız geleceğe hazırlanma zamanıydı. Başlangıçta çok uzun geçeceğini sandığınız eğitiminiz biliyorum ki çok hızlı bir sürede sona erdi. Umarım burada geçen günlerinizi iyi değerlendirmişsinizdir, geleceğe iyi hazırlanmışsınızdır. Çünkü bugün sizler için bir son olduğu kadar bir başlangıçtır da.

Öğreniminiz boyunca edindiğiniz bilgiler, sosyal ve bireysel gelişiminiz ile Dünya’nın her yerinde başarılı olacağınıza inanıyorum.” diyerek, yeni mezunları sevgiyle uğurladığını söyledi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ise törende gerçekleştirdiği konuşmasında mezun öğrencilere hitap ederek, “siz değerli öğrencilerimiz burada aldığınız eğitim ile birlikte yeni bir yaşama başlayacaksınız. hiçbir zaman mevcut olan bilginizle hayatınızı sürdürmeyin, dünya gelişmekte, yeni bilgiler, yöntemleri yakından takip ederek kendinizi sürekli yenilemelisiniz. yolunuz daima açık olsun" dedi. Açılış konuşmalarının ardından mezun olan öğrencilerin diplomaları takdim edildi.

Mezun olan öğrenciler dışarıda keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini aileleri, arkadaşları ve hocalarıyla paylaştılar.