2018-11-12

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektöründen NKÜ’ye Ziyaret

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen ve beraberindeki heyet Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Üniversitemizin faaliyetlerini takip ettiğini belirterek, şehrimize ve ilimize böylesine güzel bir üniversite kazandırmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i tebrik etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arasındaki uyumun önemini vurguladı. “Birlikte uyum içinde çalışarak üniversite okuyan gençlerimize, araştırmacılara ve bölgemize katkı sağlayacağımızı düşünüyorum” dedi.