2018-11-28

Halk Müziği Konseri Üniversitemizde Gerçekleşti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen Halk Müziği Konseri müzikseverler ile buluştu.

Üniversitemiz kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen konsere, Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. İlker Özmutlu Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Arda Göksu, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Tekirdağlı müzikseverler katıldı.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salon’ nda yapılan konser ile müzikseverlere unutulmaz bir müzik gecesi yaşatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu solistlerinden Şeyda Karadeniz ve Ozan Gökçe, Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

Katılımcıların alkışlarıyla eşlik ettiği konser sonunda Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Arda Göksu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu adına Şeyda Karadeniz’e çiçek takdiminde bulundu.