2018-05-07

Halk Dansları Topluluğundan Muhteşem Gösteri

Üniversitemiz Halk Dansları Topluluğu tarafından Spor Kompleksinde Halk Oyunları Gösterisi düzenlendi.

Gösteriye, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu gecede farklı yörelerin önce türküleri Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Tekin Öztürk ve Programın Genel Sanat Yönetmeni Serdar Saygılı tarafından seslendirilirken, ardından o yöreye ait halk oyunları NKÜ Halk Dansları Topluluğu tarafından sahnelendi.

Programda İzmir, Artvin, Tekirdağ ve Trabzon Yörelerine ait türkü ve oyunlara yer verilirken, türkü dinletisi ve halk oyunlarını izleyiciler ile buluşturan ekibin performansları büyük alkış topladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz Günün anısına katılımcılara Üniversitemiz tabağı takdiminde bulunduğu program toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.