2015-01-23

Geleneksel Halk Çalgıları Konseri

Üniversitemiz Kültürel Etkinlikler kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek, Geleneksel Halk Çalgıları Konserini sanatseverlerle buluşturdu.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler ilgi gösterdi.

Bağlamada Ekrem Öncü ve Kavalda Yaşar Güç, çaldığı ve seslendirdiği türküler ile katılımcılara unutulmaz bir konser verdi. İkili, kaval ve bağlama eşliğinde dinleyicileri Erzurum’dan Tekirdağ’a sevilen türlüler ile yolculuğa çıkarttı.

Katılımcıların alkışları ile eşlik ettiği konser, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın ikiliye günün anısına teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.