2015-04-02

Gelecek ve Gençlik Konulu Konferans



Üniversitemiz, öğrencilerinin motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlediği sektörün başarılı isimlerinin konuk edildiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen“Gelecek ve Gençlik” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Genar Araştırma ve Danışmanlık Merkezi Genel Müdürü Mustafa Şen, katılımcılarla bilgilerini paylaşma olanağı buldu.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recep Erbay, akademisyenler ile öğrenciler bulundu.

“Gelecek ve Gençlik”konulu konferansta gençlerin şuan ki durumlarına değinen Şen, gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri ve doğru ifade edebilmeleri için haftada en az bir kitap okumaları gerektiğini söyledi.  

Konferans,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay’ın Mustafa Şen’e günün anısına Üniversitemiz öğrencilerinin yapmış olduğu Namık Kemal Üniversitesi tabağını takdim etmesiyle son buldu.