2019-06-19

Gazeteciler Bülent KÜÇÜK ve Nuray KÜÇÜK’ten Ziyaret

Gazeteci Bülent KÜÇÜK ve eşi Gazeteci Nuray KÜÇÜK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Bülent KÜÇÜK, sahibi olduğu bilim, sanat, tarih ve araştırma alanlarında aylık olarak yayınlanan Trakya Kültür Dergisini tanıtarak bilgi paylaşımında bulundu ve derginin koordinatörü Nuray KÜÇÜK ile birlikte Rektör ŞAHİN’e akademik çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin tarihi, bilimsel birikimi, sosyal ve kültürel yaşamı ile Tekirdağ’dan bir parça olduğunu ifade etti ve sahip olduğu bu değerler ile Üniversitemizin her zaman şehrin ve bölgenin faydası için çalıştığını vurguladı.