2016-05-04

Gıda Mühendisliği Bölümü Mezunlarından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



Gıda Mühendisliği Bölümü mezunları gerçekleştirecekleri söyleşi öncesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

1997 yılı mezunu Yedela Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Volkan Sevinç, 1998 yılı mezunu Paşafırını İşletme Müdürü Figen Atansay, 2000 yılı mezunu Polen Gıda Endüstriyel Satış Müdürü Sonay Koçhan Altıkulaç, 2002 yılı mezunu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kağıthane İlçe Müdürü Gökhan Dik, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'e gerçekleştirdikleri ziyarette, bir zamanlar öğrencisi oldukları okulda bugünse birer girişimci ve yönetici olarak tekrar bulunmaktan duyduklarını mutluluğu dile getirdiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mezun öğrencilerimizi sektörün önde gelen isimlerinde yönetici olarak görmek bizlerin en büyük mutluluğu. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz ile Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci de bulundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.