2015-06-24

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni



Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Piramit Salonda yapıldı.

Tören, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin 3. mezuniyet töreni iken, Ziraat Fakültesi’nden bu fakülteye aktarılmış olan Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün 8. mezuniyet töreni oldu.

Mezuniyet törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, öğretim üyeleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende ilk olarak Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğretim elemanları tarafından müzik dinletisi sunuldu. Dinletinin ardından Fakültenin Tanıtım Sunumu yapıldı.

Törenin açılışında; mezunlar sunusu eşliğinde, son sınıf öğrenci temsilcisi Seda Kırlak ‘ın konuşmasının ardından Dekan Prof. Dr. Aslı Korkut mezun öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de mezuniyet töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün Üniversitemizin çeşitli bölümlerinden 4 bin öğrencimizi mezun ediyor olmanın mutluluğunu paylaşmak için buradayız. Üniversitemizde, bu sayının her geçen gün artarak üniversite ailemizin daha da genişlemesi bizleri mutlu etmektedir.” sözlerine yer verdi.

Mezuniyet konuşmalarının ardından, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından fakültede dereceye giren Sakine Şencanoğlu (birinci)' na, Gözde Nur Turan (İkinci)' a ve Ezgi Şahin (üçüncü)’ e ödül ve başarı belgeleri verildi.

Ödül ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından,  Dekan Prof. Dr. Aslı Korkut eşliğinde, Fakülte birincisi Sakine Şencanoğlu tarafından mezuniyet kütüğüne isim çakıldı.

Mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verilmesinin ardından tören, kep atma ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.