2017-07-21

Güneydoğudan 100 Terör Mağduru Öğrenci Üniversitemizi Ziyaret Etti



Türkiye Diyanet Vakfı  ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından terör mağduru çocuklara psikolojik destek amacıyla bir ayağı da Tekirdağ’da düzenlenen kamplar kapsamında Güneydoğu Anadolu bölgesinden 100 öğrenci üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyarete Rektörlük binasından başlayan kafileye Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek ve eşi hoş geldiniz dedi. Rektörümüz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında kendi öğrencilik yıllarından örnekler vererek çok çalışmayı öğütledi. Sonrasında 13-15 yaş grubu öğrencilerin yer aldığı topluluğa Üniversitemizi tanıtıcı materyaller verildi.

Öğrencilerin gezisi Tıp Fakültesi Morfoloji binasının ziyaret edilmesi ile sürdü. Burada görevlilerden bilgiler alan öğrenciler daha sonra yüzme havuzu, fitness ve kapalı spor salonunun yer aldığı NKÜ Spor Kompleksini ziyaret etti.

Kafile son olarak İlahiyat Fakültesini gezerek bilgiler aldı. Öğrenciler ziyaret sonunda bölümler, üniversite yaşamı ve mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında edindikleri bilgilerden memnun kaldıklarını ifade etti.