2019-05-13

Gümülcine Türk Gençler Birliğinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



Gümülcine Türk Gençler Birliği Eğitim Koordinatörü Koray HASAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken Birlik Eğitim Koordinatörü Koray HASAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin uluslararası öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Rektör ŞAHİN, Gümülcine Türk Gençler Birliği Eğitim Koordinatörü Koray HASAN’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Uluslararası Öğrencilere büyük önem vermekteyiz. Halen mevcut olan 690 uluslararası öğrenci sayımızı ilave kontenjanlar koyarak arttırdık. Biz Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Batı Trakya ve Balkanlar coğrafyasının öneminin farkındayız ve önümüzdeki süreçte Batı Trakyalı öğrencilerimizin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni daha fazla tercih edeceğine inanıyoruz.” sözlerine yer verdi.

Ziyarette Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Erkan MOLLA ve Gümülcineli Öğrenci Hamza ÇAKIR da bulundu.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.