2015-09-29

Freiburg Albert-Ludwigs Üniversitesi’nden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Almanya’nın Freiburg Albert-Ludwigs Üniversitesi, Mikroteknik Enstitüsü Müdürü, Prof. Dr. Gerald Urban ve eşi Birgül Urban, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki üniversite arasında gerçekleştirilebilecek bilimsel işbirlikleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Urban, üniversitemiz imkanlarından ve alt yapısından övgüyle bahsederken, Türk bilim insanlarıyla oluşturulacak bilimsel işbirliklerine çok sıcak baktığını dile getirdi.

Ziyarete Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Sezgintürk de eşlik ederek, Urban çiftine Üniversitemizi tanıttı.