2019-11-12

Süleymanpaşa Belediyesi İşbirliğiyle ile Desen ve Resim Çalıştayı Gerçekleştirildi



Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim elemanı  Dr. Öğr. Üyesi Mahpeyker YÖNSEL tarafından Süleymanpaşa Belediyesine ait Süleymanpaşa Sanat ve Tasarım Galerisi ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde üç gün süren Desen ve Resim çalıştayı gerçekleştirildi.

Çalıştayın ilk gününde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR ve MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşat SUNGUR Süleymanpaşa Sanat ve Tasarım Galerisine ziyarette bulunup üniversitemiz öğrencilerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Üniversitemiz ve Süleymanpaşa Belediyesi ile farklı projelerde işbirliği yapıldığına vurgu yapılırken, ortak çalışmaların artarak devam edeceği kaydedildi. Çalıştayın üniversitemizin şehirle bütünleşmesine katkıda bulunduğu belirtilirken, önümüzdeki dönemde yeni çalıştaylar düzenleneceği müjdesi verildi.

Çaliştayın son gününde de Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesinden gelen öğrencilerin katılımı ile geniş kitlelere ulaşılma hedefi gerçekleşmiş oldu.

 Etkinlik sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL ve Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mahpeyker YÖNSEL’e Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.