2019-11-07

Edirne Ticaret Odasından Ziyaret



Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep ZIPKINKURT ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkanı Mustafa Emre ALP, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Recep ZIPKINKURT, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgesinde yükseköğretimin öncü kurumlarından biri olmasının memnuniyet kaynağı olduğunu ve gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi. ETSO Meclis Başkanı Mustafa Emre ALP ile Yönetim Kurulu Üyeleri de Üniversitemizin bölgeye yönelik katkılarını takdir ettiklerini belirterek, başarı dileklerinde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, tüm gayretlerinin bölgeye katkı yapan ve fayda sağlayan bir üniversite olmaya yönelik olduğunu belirtti ve Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı.