2015-04-27

Dünya Veteriner Hekimleri Günü

“Dünya Veteriner Hekimleri Günü" münasebetiyle Üniversitemiz Veteriner Fakültesi tarafından 30 Nisan 2015 Perşembe günü ilki düzenlenecek olan kutlama programına tüm akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Bu program çerçevesinde yapılacak olan "Süt Koşusu" saat 09:30'da üniversitemiz spor kompleksi koşu pistinde gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan "Panel" Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda saat 14:00'de gerçekleştirilecektir. Panel'de konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi'nden Prof.Dr.Ender YARSAN, İstanbul Üniversitesi'nden Prof.Dr.Hasan ALPAK, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden Prof.Dr.Abdullah ERYAVUZ ve Tekirdağ Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden Veteriner Hekim Oktay ÖCAL katılacaktır.

Afiş için tıklayınız

Detaylı bilgi içn tıklayınız