2015-10-12

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında konferans vermek için Tekirdağ’a gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretin anısına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a Üniversitemiz Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından Namık Kemal kitabı hediye olarak takdim edildi.

Ziyarette Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin ve Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen ile Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi akademik personeli ve Diyanet İşleri Başkanlığı temsilcileri hazır bulundu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, ayrıca Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa katılarak adalet ve merhamet konulu bir konuşma yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, konferans sonunda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a Üniversitemiz tabağını hediye etti.